Led panelen 30x120cm

Led panelen 30x120cm
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
per pagina
Welkom op onze productpagina voor LED-panelen van 30x120 cm! Ontdek de perfecte verlichtingsoplossing voor jouw ruimte met deze veelzijdige panelen. Of je nu een plafondinbouw of opbouwverlichting nodig hebt, onze LED-panelen bieden de juiste opties.

Onze 30x120 cm LED-panelen kunnen worden gebruikt als plafondinbouwverlichting. Hiervoor dien je een opbouwframe apart bij te bestellen, zodat je de panelen netjes kunt installeren. Daarnaast kunnen de panelen ook worden gebruikt als pendelarmaturen met behulp van een setje pendels dat je apart kunt aanschaffen.

We bieden twee verschillende types panelen aan. Het eerste type is het traditionele paneel met een dikte van ongeveer 12 mm. Dit paneel biedt een heldere en gelijkmatige verlichting en is geschikt voor diverse toepassingen. Het tweede type is het backlit paneel met een dikte van 30 mm. Dit paneel creëert een aangename sfeer door de verlichting die van achteren komt en zorgt voor een extra visueel effect.

Deze LED-panelen zijn ideaal voor gebruik in verschillende omgevingen, zoals kantoren, winkels, showrooms, scholen, ziekenhuizen en andere commerciële ruimtes. Ze bieden helder en gelijkmatig licht, waardoor ze de productiviteit verbeteren en een aangename sfeer creëren. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor residentiële toepassingen, zoals in woonkamers, keukens of slaapkamers.

Met hun slanke ontwerp passen deze panelen naadloos in elke ruimte en kunnen ze de uitstraling van jouw interieur versterken. Of je nu een modern, industrieel of klassiek interieur hebt, deze LED-panelen voegen een vleugje stijl toe aan jouw verlichtingsopstelling.

Kies voor de veelzijdigheid en kwaliteit van onze LED-panelen van 30x120 cm en transformeer jouw ruimte met helder en efficiënt licht. Ontdek ons assortiment en bestel vandaag nog jouw LED-panelen, inclusief bijpassende accessoires, voor een verbeterde verlichtingservaring!