200Watt Led Ufo High Bay

200Watt Led Ufo High Bay
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
per pagina

De UFO High Bay 200 watt is een krachtige en energiezuinige verlichtingsoplossing voor hoge plafonds. Met een vermogen van 100 watt biedt deze armatuur een heldere en gelijkmatige verlichting voor grote ruimtes.

We bieden verschillende uitvoeringen van de UFO High Bay met garanties variërend van 3 tot 5 jaar. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de armatuur.

De UFO High Bay 200 watt is verkrijgbaar in dimbare varianten, zoals 0-10 volt of DALI-dimbaar. Dit stelt je in staat om de helderheid van de verlichting aan te passen aan de specifieke behoeften van je ruimte, waardoor je flexibiliteit hebt in het creëren van de gewenste sfeer en energiebesparing.

Bovendien biedt de UFO High Bay 200 watt een hoge lumenoutput, tot wel 160 lumen per watt. Dit zorgt voor een indrukwekkende helderheid en zichtbaarheid, zelfs in grote en hoge ruimtes.

Om een optimale werkomgeving te creëren, is de UFO High Bay 100 watt ook verkrijgbaar met een antiverblindingslens. Deze lens minimaliseert de verblinding en zorgt voor een comfortabeler kijkervaring zonder concessies te doen aan de lichtopbrengst.

Kortom, de UFO High Bay 200 watt is een krachtige, energiezuinige en veelzijdige verlichtingsoplossing voor hoge plafonds. Met verschillende uitvoeringen en garantieopties, en de mogelijkheid van dimbaarheid en een antiverblindingslens, kun je de juiste configuratie kiezen die voldoet aan je specifieke behoeften en voorkeuren.